Bemutatkozás

Főoldal/Bemutatkozás
Bemutatkozás 2017-06-26T13:09:50+00:00

KIK VAGYUNK?

A Sanders Clean Kft. épülettisztításban és ipari objektumok takarításában jártas szakemberek alapították. Célja, hogy Magyarországon a tisztítás-techológiában lévő piaci réseket tovább szűkítse. Szakemberei több nagy vállalat alkalmazottjaként sajátították el a takarítási tevékenység alapvető és speciális feladatait.

Céljaink

Társaságunk célja, hogy biztosítsa partnerei telephelyeinek, irodaházainak, egyéb létesítményeinek, illetve munkahelyeinek karbantartó napi, heti, havi és eseti karbantartó takarítását. Cégünk arra törekszik, hogy hozzájáruljon a megrendelőink dolgozóinak, ügyfeleinek jó közérzetéhez, a munkahelyeik jó higiénés állapotának fenntartásához.

A tisztítás-technológia szakértői

Cégünk vezetői folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Rendelkeznek valamennyi, magyarországon elérhető tisztítás-technológiai tanfolyam, képzés elvégzésével. A szakmában naprakészek a legfrissebb technológiák megjelenésében, elsajátításában valamint a nagy hatékonyságú környezetbarát tisztítószerek alkalmazásában.

Felelősségvállalás

A dolgozóinkat folyamatosan képezzük, rendelkeznek mindazon ismeretekkel és tapasztalatokkal, amelyek a minőségi szolgáltatáshoz nélkülözhetetlenek. Rendelkeznek egészségügyi alkalmassági igazolással, munka-, tűz- és balesetvédelmi ismeretekkel. Cégünk logójával ellátott, a takarítási feladathoz legmegfelelőbb formaruhát viselik. Valamennyi dolgozónkért, kollégánkért erkölcsi és anyagi felelősséget vállalunk.

Társaságunk rendelkezik szolgáltatási felelősségbiztosítással, tagja a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetségnek és az ISSA Világszövetségnek.

Írjon nekünk!

Please leave this field empty.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet