Szolgáltatásaink

Főoldal/Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink 2017-06-26T13:09:50+00:00

Speciális tisztító szolgáltatásaink

Nézze meg széles körű tevékenységeinket, melyekről bővebb tájékoztatást a képekre kattintva kaphat. Amennyiben kérdése, észrevétele van, a lap alján található kapcsolati mezők kitöltésével tud üzenni nekünk. Keressen minket bizalommal és tájékozódjon aktuális szolgáltatásainkról!

Szellőzőrendszerek tisztítása

Szellőzőrendszerek tisztítása

A tiszta, szennyeződésektől mentes levegő a munkahelyi-, és lakó környezet egyik legfontosabb eleme. Ha a szellőzőrendszer nincs karbantartva, tisztítva, akkor a levegő minősége erősen károsodik. A szellőzőcsatornákban 3-4 év eltelte után már nagy mennyiségű szennyeződést lehet kimutatni. Számos probléma alakulhat ki.

Tovább a teljes oldalra!

Konyhai szellőzőrendszerek tisztítása

A konyhák elszívó rendszereiben nagy mennyiségű zsír és olaj halmozódik fel, mely különösen tűzveszélyes. Számos példa mutatja, hogy ezek tisztításának elhanyagolása okozott tüzet. Cégünk fő profilja ezen rendszerek tisztítása.

Tovább a teljes oldalra!
Konyhai szellőzőrendszerek tisztítása
Mozgólépcsők tisztítása

Mozgólépcsők tisztítása

Pályaudvarok, plázák, bevásárlóközpontok takarítása során felmerül a mozgólépcsők és mozgójárdák alapos takarításának igénye. A mozgólépcső sarkai, a lépő oldali csúszásmentességet biztosító részek tisztítása kézi munkaerővel nem végezhető el kifogástalanul. Társaságunk ezt a munkát a kézi munkaerőt kiváltó, és annál jóval tisztább felületet elérő Hefter RF 40 takarítógéppel végezi.

Tovább a teljes oldalra!

Ablak és homlokzattisztítás

Cégünk hazánkban elsők között, rendelkezik a legmodernebb Európai Innovációs Díjat nyert Puraqleen – pure water cleanning – technológiával.  Puraqleen Professzionális szett – lágyvizes ablaktisztító rendszer, környezetbarát profi megoldás az üveg és homlokzattisztítás új generációja. A Puraqleen és Titanpole termékcsaládnak köszönhetően a földről végezhetünk ablak és homlokzattisztítást 10-15 méteres magasságig.

Tovább a teljes oldalra!
Ablak és homlokzattisztítás

Írjon nekünk!

Please leave this field empty.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet