Ablak és homlokzattisztítás

Főoldal/Szolgáltatásaink/Ablak és homlokzattisztítás
Ablak és homlokzattisztítás 2017-06-26T13:09:50+00:00

Ablak és homlokzattisztítás

Cégünk hazánkban elsők között, rendelkezik a legmodernebb Európai Innovációs Díjat nyert Puraqleen – pure water cleanning – technológiával. Puraqleen Professzionális szett – lágyvizes ablaktisztító rendszer, környezetbarát profi megoldás az üveg és homlokzattisztítás új generációja. A Puraqleen és Titanpole termékcsaládnak köszönhetően a földről végezhetünk ablak és homlokzattisztítást 10-15 méteres magasságig.

sanders_clean_ablak_homlokzattisztitas

Ez a rendszer, állványozás és emelő berendezés használata nélküli gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. A tisztítás egy carbon és titán szálas csőrendszer végére erősített, speciális kefével történik. A kefén keresztül 6 bar nyomással juttatjuk a felületre a szűrőberendezésből a tisztított vizet, (a többfázisú szűrés következtében a víz mindenféle ásványi anyagtól, baktériumoktól, algáktól és mésztől mentes lesz) melynek eredményeként tiszta és cseppmentesen csillogó felületet kapunk.

Működési elv

A vízmolekula (H2O) egy oxigén és két hidrogén atomból áll. Ezek az atomok két töltéssel rendelkező iont alkotnak. Az egyik hidrogénatom egy pozitív töltéssel rendelkező ion, míg a másik hidrogénatom, az oxigénhez kötődve, negatív töltésű hidroxid iont alkot. A Puraqleen rendszer a pozitív és a negatív töltése közötti vonzást használja ki. A tisztított víz bámulatos oldószerként viselkedik, köszönhetően a töltéssel rendelkező ionok kémiai kötésformáló tulajdonságainak. Egy víztisztító egység ásványi anyagoktól, fémektől, baktériumoktól és algáktól mentesíti a vizet. Ennek hatására erős tisztító hatást vált ki a legszennyezettebb felületeken is. A magyarázat az, hogy a tisztítószer és egyéb anyagoktól mentes vízből száradáskor semmi nem marad hátra. Mikor a tisztított víz kapcsolatba kerül a felülettel, leold minden szennyezőanyagot. Nem kell szárazra törölni mosás után a felületet, mert csík-és foltmentesen szárad. A Puraqleen módszer gyors, és a tisztítás minősége kimagasló.

Néhány érv a Puraqleen mellett

  • A Carbon Titanpole új generációjával könnyen elérhető a 15 méteres munkamagasság.
  • Alkalmazható minden mosható felületen, üvegek, ablakkeretek, falburkolatok, ponyvatetők, fényreklámok, reklámtáblák tisztításához.
  • Maximálisan környezetbarát, emellett minimális a helyigénye a munka során, zavarmentes, biztonságos a munkavégzés, garantáltan tökéletes az eredmény.
  • Tovább tart a tisztaság, mert az ásványianyag-mentes lágyított víz védőréteget képez, mely meggátolja a felület szennyeződését.
  • Csíkok és nyomok nélküli száradás garantált minden időjárási feltétel mellett, akár közvetlen napfénynél is.
  • Gyors, kedvező, látványos, tiszta és eredményes!

Miért nagyszerű?

Ezzel a megoldással nemcsak időt és pénzt takarítunk meg, hanem vegyszer nélküli, környezetkímélő módon végezzük el a tisztítást.

Tovább az elérhetőségekhez

Érdekel a tisztító szolgáltatás

Amennyiben fel szeretné velünk venni a kapcsolatot, kattintson az alábbi gombra és üzenjen nekünk!
Tovább az elérhetőségekhez

Írjon nekünk!

Please leave this field empty.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet