Bemutatkozás

Főoldal/Bemutatkozás
Bemutatkozás 2017-06-26T13:09:50+00:00

KIK VAGYUNK?

A Sanders Clean Kft. épülettisztításban és ipari objektumok takarításában jártas szakemberek alapították. Célja, hogy Magyarországon a tisztítás-techológiában lévő piaci réseket tovább szűkítse. Szakemberei több nagy vállalat alkalmazottjaként sajátították el a takarítási tevékenység alapvető és speciális feladatait.

Sanders_munkakozben3

Céljaink

Társaságunk célja, hogy biztosítsa partnerei telephelyeinek, irodaházainak, egyéb létesítményeinek, illetve munkahelyeinek karbantartó napi, heti, havi és eseti karbantartó takarítását. Cégünk arra törekszik, hogy hozzájáruljon a megrendelőink dolgozóinak, ügyfeleinek jó közérzetéhez, a munkahelyeik jó higiénés állapotának fenntartásához.

A tisztítás-technológia szakértői

Cégünk vezetői folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Rendelkeznek valamennyi, magyarországon elérhető tisztítás-technológiai tanfolyam, képzés elvégzésével. A szakmában naprakészek a legfrissebb technológiák megjelenésében, elsajátításában valamint a nagy hatékonyságú környezetbarát tisztítószerek alkalmazásában.

Felelősségvállalás

A dolgozóinkat folyamatosan képezzük, rendelkeznek mindazon ismeretekkel és tapasztalatokkal, amelyek a minőségi szolgáltatáshoz nélkülözhetetlenek. Rendelkeznek egészségügyi alkalmassági igazolással, munka-, tűz- és balesetvédelmi ismeretekkel. Cégünk logójával ellátott, a takarítási feladathoz legmegfelelőbb formaruhát viselik. Valamennyi dolgozónkért, kollégánkért erkölcsi és anyagi felelősséget vállalunk.

Társaságunk rendelkezik szolgáltatási felelősségbiztosítással, tagja a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetségnek és az ISSA Világszövetségnek.

Sanders_munkakozben4

Írjon nekünk!

Please leave this field empty.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet